Om företaget

Om företaget

Jag heter Annelie Karlsson. Jag är ägare och enda anställd i företaget.

 

Bakning har alltid varit en av mina största hobbys, en avslappning och ett sätt att stimulera min kreativa sida. Hösten 2014 tog jag steget att göra min hobby till ett företag, de första åren var företaget en deltidssyssla men under 2016 tog jag klivet att börja med det på halvtid, våren 2017 tog jag steget till heltid.

Jag ser varje beställning som en unik utmaning, jag lägger ner både mycket kärlek och tid på detaljerna som skiljer en skräddarsydd tårta från mängden. Jag erbjuder också en rad alternativ för de med specialkost eller allergier.

Jag skräddarsyr din beställning både inuti och utanpå, oavsett om det är en bröllopstårta eller en kaka/smörgåstårta till kaffet på jobbet.

Hos mig är ditt önskemål i fokus.

 

Jag väljer med omsorg ut råvarorna till just ditt bakverk. Färska frukter, bär och äkta smör är bara en del av det. När säsongen erbjuder svenska bär används bär från närliggande odlingar eller skogar.

Jag försöker i största mån handla ekologiskt, närodlat och fairtrade.

I mina mousser ser du ofta spår av bäret/frukten du önskat, det är i mina ögon en kvalitetssäkring att du får precis det du beställt.

 

Sedan 1/9 2017 finns jag på Västerlånggatan 5B i Eksjö.

Lokalen är först och främst en produktionslokal men det finns också en butiksdel med lite tillbehör för den som önskar att baka själv samt lite annat smått och gott.

 

Varje Fredag har jag en fylld konditorkyl med diverse gottigheter som du kan komma in och handla. 

 

Varmt välkomna!

Annelie Karlsson

Ägare, bagare.


Här hittar ni mig


Västerlånggatan 5 B 

575 31 Eksjö 


073-52 55 929


Kontakt@cakequeen.se
ÖppettiderMåndag-Torsdag 9:00-15,30

Fredag 10:00-17:00

Lördag 9-11,

Söndag  STÄNGT

Stängt 12/7-30/7 2020


SnabblänkarHome  |  About Us

Gallery  |  Menu

Contact Us  | Smaker


Copyright © cake queen Annelies Tårtor & Bakverk