Om företaget

Om företaget

Jag heter Annelie Loose. Jag är ägare och enda anställd i företaget.

 

Bakning har alltid varit en av mina största hobbys, en avslappning och ett sätt att stimulera min kreativa sida. Hösten 2014 tog jag steget att göra min hobby till ett företag, de första åren var företaget en deltidssyssla men under 2016 tog jag klivet att börja med det på halvtid, våren 2017 tog jag steget till heltid.

Jag ser varje beställning som en unik utmaning, jag lägger ner både mycket kärlek och tid på detaljerna som skiljer en skräddarsydd tårta från mängden. Jag erbjuder också en rad alternativ för de med specialkost eller allergier.

Jag skräddarsyr din beställning både inuti och utanpå, oavsett om det är en bröllopstårta eller en kaka/smörgåstårta till kaffet på jobbet.

Hos mig är ditt önskemål i fokus.

 

Jag väljer med omsorg ut råvarorna till just ditt bakverk. Färska frukter, bär och äkta smör är bara en del av det. När säsongen erbjuder svenska bär används bär från närliggande odlingar eller skogar.

Jag försöker i största mån handla ekologiskt, närodlat och fairtrade.

I mina mousser ser du ofta spår av bäret/frukten du önskat, det är i mina ögon en kvalitetssäkring att du får precis det du beställt.


Annelie Loose

Ägare, bagare.